Kurs

Vi vet hva kunnskap og kompetanse betyr, og hvordan vi utvikler den. Dessuten: Hvordan vi gir kursdeltakere mot og lyst til å bruke det de har lært!

Redaksjon

Historiene som fortelles om en virksomhet påvirker omdømmet. Vi i Røe kommunikasjon liker å fortelle historier, og vi har gjort det i mange år.

Internkommunikasjon

Omdømmet skapes best innenfra. Det betyr at medarbeiderne i virksomhet er de viktigste ambassadører og omdømmebyggere man kan ha.

Sponsorkontakt

Å finne sponsorer som passer virksomheten kan være avgjørende for å nå målene. Vi finner sponsorer som passer kommunikasjonsstrategien.

Marked

Markedsaktiviteter må være en del av den helhetlige kommunikasjonen. Vi har tilpasset markedsaktiviteter for flere av våre kunder.

Investorkontakt

Røe Kommunikasjon utarbeider finansiell og økonomisk informasjon til myndigheter og virksomheters forskjellige interessenter.

Media

Vi er alltid parat til å gi strategiske og operative råd. Fra spesialtilpasset medietrening til bistand med krisekommunikasjon.

Film

Viktige historier trenger noen ganger et sterkt medium for å gjøre det riktige inntrykket. Vi har laget filmer til mange slags bruk, for mange typer kunder.

Strategi

Alle kommunikasjonstiltak må trekke i samme retning. For å klare det, er det smart å ha en strategi. Vi er ledende på helhetlig kommunikasjon.

Grafisk utforming

Visuell identitet er en del av den helhetlige kommunikasjonen, og hjelper virksomheten med å skille seg ut,og være tydelig og helhetlig.

Samfunnskontakt

Både myndigheter og andre samfunnsaktører har stor betydning for en virksomhet. Vi identifiserer muligheter og bistår i dialog med rette myndigheter.

Sosiale medier og nettsider

Enkel hjemmeside eller intrikate strategier for sosiale medier. Vi tilpasser  internettstrategiet til kommunikasjonsstrategien.