Vi i Røe Kommunikasjon liker at kundene ser på oss som sin egen kommunikasjonsavdeling, alltid parat til å gi strategiske og operative råd over hele kommunikasjonsfeltet. For eksempel når  journalisten er på vei – eller allerede står på døra. Rådgivere med både journalistisk og pedagogisk erfaring sørger for at medietreningen er tilpasset virksomhetens strategi, og at den gir lyst og mot til å uttale seg når sjansen byr seg.

Mulighet - ikke forsvar!

Tenk så fint det hadde vært, om du fikk fortelle alle om hvor god din virksomhet er. Hva det egentlig er dere vil. Hvor viktig kvalitet er for dere – eller hvilke gode rutiner dere har for å involvere kundene, eller befolkningen.

Når media banker på døren din, er muligheten til stede. Tenk mulighet, ikke forsvar, sier vi om medietrening.

Med det mener vi at enten det er lokalavisen eller Dagsrevyen som ønsker å intervjue deg, har du en unik mulighet til å nå gjennom med ditt eget budskap til en stor skare lesere, seere eller lyttere. Skal man lykkes med det, gjelder det å trene. På å ha en plan, og på å holde seg til planen. Vi har medietrent mange hundre ansatte, mellomledere og toppledere i både offentlig og privat sektor. Hvor nyttig kursdeltakerne synes det er, kan du se her.