Knut & Knut: Roser og råd

By mars 13, 2014 Nyheter No Comments

Knut & Knut er tilbake! Knut Røe (t.v.) er veteran blant norske kommunikasjonsrådgivere og har drevet Røe Kommunikasjon i 16 år. Knut Hellerud har jobbet i RK i mange år og har lang fartstid fra medie- og kommunikasjonsvirksomhet.
Som alle våre venner vet: fredager får Knut og Knut boltre seg med å lage radio, under vignetten «Roser og råd». I dag deler de igjen ut ros for godt kommunikasjonhåndtverk. Men også råd til noen som har mer bruk for det. Overskrift i dag: «En Bille – og en Lama»!

Dagens Roser og råd hører du her:

Har du sett noen i nyhetsbildet du synes fortjener skryt for god kommunikasjon? Eller som trenger råd etter en mer uheldig opptreden i media? Kom med forslag!

Eldre sendinger:

Denne gang er det en kullseiler som får sårt tiltrengte råd – og en celebritet som får ros, for å holde kjeft!

Det er på tide å ønske alle en trivelig jul, også fra Knut & Knut. Denne fredagen deler de ut ros til den som har stått frem med den mest minneverdige kommunikasjonsprestasjonen i 2013. I tillegg har de et svært ferskt eksempel på noen som trenger kommunikasjonsråd!

Det fredag, og ballen er i spill igjen. Denne uken er det Rosenborg og Senterpartiet som får Knut og Knuts roser og råd.

Knut og Knut hviler ikke. Det byr seg stadig anledninger til å dele ut både roser og råd. Denne uken tar de for seg to slagkraftige herrer: Jon Gelius og Jørgen Kosmo. Hvem får hva? Og hvorfor?

Denne uken er Knut og Knut tilbake i politikkens verden, når de deler ut roser og råd. Per Sandberg og Eskil Pedersen – hvem får hva?

Høstens første Knut & Knut: Roser og råd er klart. En skøyteløper på glattisen får noen gode råd, og en leder som lyttet får roser tilsendt.

Har du sett noen i nyhetsbildet du synes fortjener skryt for god kommunikasjon? Eller som trenger råd etter en mer uheldig opptreden i media? Kom med forslag!

 

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!