Knut Røe i bokform – retter en pekefinger mot Adresseavisen i ”Røde Ritas Regime”

”Ser vi på Adresseavisens dekning av Ritas regime i Trondheim i 13 år, er det noe som glimrer ved sitt fravær.”

Tirsdagen startet med brask og bram for daglig leder i RØE Kommunikasjon. Lanseringen av boken ”Røde Ritas Regime” ble gjort i form av en pressekonferanse, hvor hver av de seks forfatterne fikk si noen ord om sitt bidrag.

Boken er en samling av tekster skrevet av blant annet tidligere ordfører Marvin Wiseth og tidligere varaordfører Knut Fagerbakken. Vår egen Knut Røe har bidratt med sin analyse av medienes dekning av Ritas røde regime, og stiller som ankermann i bokens kapittelinndeling.

Knut-Røe

Knut Røe, forfatteren

– Å kunne avslutte denne boken, å stå for selve ankeretappen, er artig. Jeg håper min analyse kan bidra til en viktig debatt om medienes dekning av styrende politikere, enten det er rundt middagsbordet eller i de lukkede saler, sier Røe.

Boken er allerede mye omtalt og debattert i nevnte Adresseavisen, og tidligere redaktør Arne Blix gir Knut Røe rett i at de kanskje har vært lite gravende i Rita Otterviks personlige rolle.

– Det blir spennende å se hvordan debatten nå utvikler seg. Uansett håper jeg at folk leser boka og danner sin egen mening. Sånt blir det diskusjon av, og det hjelper oss til å få et åpnere samfunn, avslutter Røe.

Vi i RØE Kommunikasjon er stolte, og oppfordrer alle til å lese boka om Røde Ritas Regime!

 

 

 

Leave a Reply

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!