Krafttak for innovasjon

By september 17, 2013 Nyheter No Comments

Pstereo MMF_lite

I en kronikk i Adresseavisen i dag inviterer foreningen Trondheim Makers til et krafttak for innovasjonsbyen Trondheim. Styremedlemmene  Randi Wenche Haugen, Bård Benum og Alf-Egil Bogen tror Trondheim kan  utvikle en verdensledende kultur for skaperglede og innovasjon, men at det trengs et krafttak.

Røe Kommunikasjon har stått for prosjektledelsen fram til Trondheim Makers ble stiftet fredag. Teknologidrifter, FoU, myndigheter og makers har samlet seg om en felles visjon og et ønske om å bygge en kultur i verdensklasse for skaperglede og innovasjon i Trondheim.

Fordi kulturendringer tar tid,  mener Trondheim Makers  vi må begynne tidlig og inspirere barn og ungdom i hverdagen. Innovasjon og skaperglede må inn i skolen, og det må prege kultur og bymiljø. Vi må rett og slett ha flere lekeplasser for innovasjon og skaperglede. Det første tiltaket er å arrangere Trondheim Maker Faire, en årlig festival for skaperglede i Trondheim sentrum.

Les kronikken her.

Under Pstereo-festivalen i år arrangerte vi en Mini Maker Faire – en forsmak på hva Trondheim Makers  ønsker å tilføre Trondheim. Se filmen her!

 

 

 

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!