Lars Iversen fra Technoport til Røe

By november 28, 2017 Nyheter No Comments

Screen Shot 2017-11-28 at 10.00.09Lars Kristian Iversen (44) blir spesialrådgiver i Røe Kommunikasjon når han ved årsskiftet forlater stillingen som daglig leder i Technoport. Iversen har tidligere jobbet med strategiutvikling for Telenor, Electrolux og PostNord. – Med Lars på laget er vi rigget for oppdrag innen innovasjon og digitalisering, sier daglig leder Knut Røe.

– Det siste året har vi arbeidet målrettet med å rigge Røe Kommunikasjon for den digitale framtida. Vi er glade for at Lars Iversen nå blir den digitale pådriveren vår. Hans kompetanse er særlig etterspurt i strategi- og kompetanseprosjektene vi gjennomfører for kundene våre, sier Knut Røe.

– Digitalisering er vår tids største utfordring og vi må sørge for å heve den regionale kompetansen opp på et internasjonalt nivå, sier Lars Iversen.

Lars Iversen har bred erfaring som forretningsutvikler og rådgiver og har de siste femten årene bodd og arbeidet i Stockholm for blant andre Telenor, PostNord og Electrolux. Lars har studert filosofi ved Universitet i Bergen.

Røe Kommunikasjon tilbyr strategisk og operativ rrådgiving og redaksjonelle tjenester. Selskapet ble etablert i 1997 og har 17 rådgivere.

Kontakt
Knut Røe 90874319                               knut@roekommunikasjon.no
Lars Kristian Iversen 94884480         lars.kristian.iversen@gmail.com

Leave a Reply

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!