Nå er nyhetsappen «Mitt Nytt» her!

Stein-Risstad-Larssen

Stein Risstad Larssen

Vi i Røe Kommunikasjon har utviklet en egen nyhetsapp, «Mitt Nytt», som er tatt i bruk av oljeselskapet Det norske og Tønsbergprosjektet (TP).

-Med den nyutviklede nyhetsappen vår, «Mitt Nytt», får du din egen, skreddersydde nettavis spesiallaget for mobiltelefoner og nettbrett, nedlastbar fra Apple AppStore og Google Play. Din nyhetsstrøm, direkte til den du vil nå, sier prosjektleder og seniorrådgiver Stein Risstad Larssen i Røe Kommunikasjon.

Tatt i bruk av Det norske
Nylig ble appen tatt i bruk av oljeselskapet Det norske i forbindelse med utbyggingen av Ivar Aasen-feltet.
-Nå skal nærmere tusen personer arbeide for at plattformdekket og boligkvarteret skal komme på plass og alt skal kobles sammen. De fleste jobber ikke i Det norske, og de sitter ikke med en PC på et kontor. Den beste måten å nå alle sammen på er via nyhetsappen, som vi har døpt «One Team- Ivar Aasen», sier Bård Atle Hovd, prosjektdirektør Ivar Aasen.

Skjermbilde 2016-06-07 kl. 20.38.13Tønsbergprosjektet
Tønsbergprosjektet (TP), som er ansvarlig for utbyggingen av Sykehuset i Vestfold til ca. 2,5 milliarder kroner, var først ute med å ta i bruk appen fra Røe Kommunikasjon.
-TP-appen er en effektiv del av vår kommunikasjon. Med den kan vi nå de rette målgruppene til rett tid, og motta viktige innspill fra sykehusmiljøet, sier prosjektdirektør Johan Arnt Vatnan, som leder Tønsbergprosjektet.
– Vi sitter ikke og venter på at journalistene kommer til oss. Vi driver vår egen formidling av prosjektnytt og bakgrunnsinformasjon, forklarer Vatnan.

Skreddersydd for større prosjekter
Tønsbergprosjektetets app er utpreget journalistisk i formen. Innholdet spenner fra korthogd meldingsstoff til krevende byggfaglige oppslag. Alt skal formidles interessevekkende og begripelig for leserne, uansett bakgrunn. Røe Kommunikasjon er innholdsleverandør:

-Dette er en app som er skreddersydd for større prosjekter med mange aktører. Vi tar gjerne på oss tilsvarende oppdrag fra andre byggherrer og prosjektorganisasjoner, sier Stein Risstad Larssen.

Røe redaksjon
Røe redaksjon består av tidligere journalister med mange tiårs erfaring fra medier som NRK, Adresseavisen, Dagens Næringsliv og Teknisk Ukeblad.
-I dag er vi kommunikasjonsrådgivere, og forstår å identifisere og vinkle innhold på en slik måte at det blir en effektiv støtteaktivitet for å nå virksomhetens mål. Vi skriver, fotograferer, lager film, grafikk og animasjoner – alt etter hva som passer best for budskapet og avsenderen, sier daglig leder Knut Røe.

Appens teknologi er basert på publiseringssystemet WordPress. Den har også et såkalt pushvarsel for å gjøre brukerne oppmerksom på nye saker som er lagt ut.

Nysgjerring på appen?
Er du nysgjerig på hvordan den nye appen fra Røe Kommunikasjon virker i praksis, kan du laste appen som er spesialtipasset Tønsbergprosjektets app, TP-appen, gratis og enkelt fra Apple Store eller Google play.

Søkeord: Tønsbergprosjektet.

Leave a Reply

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!