Røe Frokost med Jørn Rattsø: Kommisjon og kommunikasjon

Årets først Røe Frokost kommer brått på: Allerede denne uken, onsdag 11. mars, kommer Jørn Rattsø for å innlede.

Påmelding her: https://response.questback.com/rekommunikasjon/roefrokost11mars

For fire uker siden la NTNU-professor Rattsø igjen fram en rapport som leder av en regjeringsoppnevnt ekspertkommisjon. Og igjen måtte han tåle personlige angrep fra politikere som var uenige i ekspertenes råd:

– Jørn Rattsø er ansvarlig for tilsvarende reformforslag tidligere. Man kan spørre seg om ikke Norge er for smått for Rattsø, sa Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum om Produktivitetskommisjonens rapport.
– Jeg synes det Rattsø har presentert er virkelighetsfjernt og lite anvendelig for politiske beslutninger, sa Sps Marit Arnstad.
-Endeleg kastar vi ut Rattsø! sa daværende Sp-leder og kommunalminister Liv Signe Navarsete i 2010. Da gjaldt det en annen ekspertkommisjon ledet av Jørn Rattsø.
Det etterlatte inntrykket er at professor i samfunnsøkonomi Jørn Rattsø bruker kommisjonsrapporter til å lufte egne meninger.
Hva gjør denne personvridde kommunikasjonen med legitimiteten til rapporten Produktivitetskommisjonens ti eksperter la fram etter ett års arbeid?
Hva gjør den med Jørn Rattsø selv?
Og hva kan en ekspertkommisjon selv gjøre for å påvirke kommunikasjonen om de rådene de gir?

Innleder: Jørn Rattsø, leder av Produktivitetskommisjonen. Professor ved Institutt for samfunnsøkonomi ved NTNU. Rattsø har ledet og deltatt i en rekke offentlige utredninger.

Sted: Røe Kommunikasjon, TMV-kaia 1
Tid: 11. mars 2015 kl. 0800-0900
Vi serverer frokost fra 0745
Fri entré.
Maks 25 deltakere
Først til mølla!
Påmelding her: https://response.questback.com/rekommunikasjon/roefrokost11mars

 

 

 

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!