Røe vant redaksjonell kontrakt

Røe Kommunikasjon vant kontrakten om det redaksjonelle ansvaret for Norges eneste fagblad innen vann og avløp, VA-forum. Rådgiver Mona Sprenger skal lede prosjektet.

Mona SprengerVann og avløp er en svært spennende bransje i vekst, som det skal bli interessant å følge tett, sier rådgiver Mona Sprenger. Hun skal lede prosjektet som ansvarlig journalist.
VA- forum blir gitt ut av BASAL og er en sentral markedsarena når det gjelder rør og kummer i betong til det norske VA-markedet.


VA-forum er et magasin med et høyt faglig teknisk nivå. Bladet inneholder dagsaktuelle temaer, trender og produktnyheter i tillegg til omtale av prosjekter, leverandører og bedriftspresentasjoner.
-Magasinets målgruppe er mer enn 5000 byggherrer, konsulenter, VA-folk og entreprenører i Norge, forteller Sprenger, som tidligere har vært fagansvarlig for energiområdet i Teknisk Ukeblad.
-For oss i Røe Kommunikasjon er dette en viktig kontrakt som bekrefter at det redaksjonelle miljøet vi kan tilby, er konkurransedyktig, sier daglig leder Knut Røe.
-I tillegg er det stas for oss å få et redaksjonelt oppdrag som er relevant for både entreprenør- og energibransjen, to bransjer vi gjennom mange år har hatt store oppdrag for, sier Røe.

Leave a Reply

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!