Roser og råd: Knut & Knut er tilbake!

By november 5, 2013 Nyheter No Comments

På`n igjen!

Så godt likte vi selv å jobbe med «Valget på Solsiden» i høst, der radio- og kommunikasjonsveteranene Knut Røe og Knut Hellerud tok for seg partiledernes opptreden i politisk kvarter, at vi setter i gang på nytt. Denne gangen i serien «Knut og Knut: Roser og råd».

Fredager frem mot jul kommer Knut og Knut til å ta for seg av nyhetsbildet i uken som har gått. Hvem har stått for den beste kommunikasjonsjobben – og får Røes roser? I den andre enden av skalaen – hvem har slitt med kommunikasjonen, og trenger råd fra Knut og Knut?

Kom gjerne med tips! Hvem har gjort en spesielt god kommunikasjonsjobb og fortjener roser fra Røe? Og hvem har vært mindre heldig, og trenger tre gode råd fra Knut og Knut?

Knut x 2 på Solsiden: Knut Røe (t.v.) er veteran blant norske medietrenere og har drevet Røe Kommunikasjon i 16 år. Knut Hellerud har vært tilknyttet RK i drøyt tre år og har lang fartstid fra medie- og kommunikasjonsvirksomhet.

Knut x 2 på Solsiden: Knut Røe (t.v.) er veteran blant norske kommunikasjonsrådgivere og har drevet Røe Kommunikasjon i 16 år. Knut Hellerud har vært tilknyttet RK i drøyt tre år og har lang fartstid fra medie- og kommunikasjonsvirksomhet.

 

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!