Toårig kontrakt med Det norske oljeselskap

Kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Brøske fra Det norske oljeselskap og daglig leder Knut Røe.

Kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Brøske fra Det norske oljeselskap og daglig leder Knut Røe.

Det norske oljeselskap forlenger sin avtale med Røe Kommunikasjon innenfor krise- og beredskapskommunikasjon. Kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Brøske i Det norske og daglig leder Knut Røe signerte den toårige avtalen i dag.

 

– Vi har hatt gleden av å arbeide for Det norske og forløperen Pertra siden 2004 og er glade for at selskapet igjen viser oss tillit, sier Knut Røe.

– Det er spennende og lærerikt å få være leverandør for et trondheimsbasert selskap som bygger et av Europas største uavhengige oljeselskap.

- Vi har hatt et langvarig samarbeid med Røe kommunikasjon innenfor beredskapsområdet, og har vært godt fornøyd med kvaliteten på det vi har fått levert. Vi har fått stabile og gode tjenester fra høyt kvalifisert faglig personell, som er en viktig forutsetning innenfor krise- og beredskapsledelse, sier Rolf Jarle Brøske, kommunikasjonsdirektør i Det norske.

Avtalen går ut på at Røe Kommunikasjon skal stille personell til Det norskes beredskapsorganisasjon og bistå selskapet med mediekontakt og kommunikasjonsrådgiving i eventuelle beredskapssituasjoner.

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!