Vi blir sterkere på samfunnskontakt: Øyvind Håbrekke til Røe Kommunikasjon

By juni 6, 2017 Nyheter No Comments

Foto: Ingar NæssRøe Kommunikasjon har knyttet til seg tidligere stortingsrepresentant Øyvind Håbrekke (47) som spesialrådgiver. Håbrekke satt på trøndelagsbenken på Stortinget fra 2009 til 2013 som representant for KrF. Siden 2014 har han vært kommunikasjonssjef i KA, Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter.

– Med Øyvind Håbrekke på laget blir vi sterkere på samfunns- og myndighetskontakt, sier daglig leder Knut Røe.

– Siden midten av 1990-tallet har Øyvind hatt posisjoner i rikspolitikk og nasjonale næringslivsorganisasjoner. Det tilfører oss en kompetanse som kundene våre etterspør, sier Røe.

Øyvind Håbrekke var leder i Kristelig Folkepartis Ungdom fra 1996 til 1999. Under Bondeviks andre regjering (2001-2005) var han først politisk rådgiver og deretter statssekretær i Olje- og energidepartementet og så statssekretær i Miljøverndepartementet. Han har også arbeidet med samfunns- og myndighetskontakt i Norges Rederiforbund, der han utformet forbundets miljøstrategi. Før han ble innvalgt på Stortinget, var Håbrekke assisterende direktør i Energibedriftenes Landsforening (nåværende Energi Norge) i to år med ansvar for myndighetskontakt.

Håbrekke tiltrer i juli som faglig leder i Tankesmien Skaperkraft.

– Når han nå også blir en del av rådgivermiljøet i Røe Kommunikasjon, får selskapet en rådgiver fast plassert i hovedstaden. Dette er en fordel for våre kunder i Osloregionen, sier Knut Røe.

– Jeg ser frem til å samarbeide med dyktige medarbeidere i Røe Kommunikasjon og deres kunder, sier Øyvind Håbrekke.

Leave a Reply

Hva kan vi gjøre for deg? Ta kontakt!